Spelenderwijs slank worden

Hoeveel werden zij spelenderwijs slanker?Let vooral eens op de lichaamstaal. Helène, 29 pond, in de archetypische vrouwelijke houding. Een bevallige dame met een hand op de heup – waardoor de taille geaccentueerd wordt – en de andere arm achter het hoofd. Als ik mij niet vergis hoor ik haar een beetje licht-erotisch zuchten.
Vanaf nu gaan we wat mij betreft iedere laatste vrijdag van de maand collectief licht-erotisch zuchten. Alle stress van de maand er lekker even zachtjes uitkermen. Iedereen doet dit gewoon in zijn eigen huis, het moet natuurlijk niet te gek worden.

Barbara, 17 pond, zingt en heeft er duidelijk zin in. Om de tekst te benadrukken spreidt zij haar armen en geeft de wanhoop van de liefde extra allure met een kleine vocale uithaal. Om het hoofd een satijnen haarband. De voeten elegant gepositioneerd, met een klein knikje in de enkel.

Gerda, 26 pond, draagt als sportieve dame een pantalon en een makkelijk kapsel dat zij met veel enthousiasme omhoog toupeert. Een ruim vallende blouse zorgt voor draagcomfort tijdens een woeste buitenrit.

Ellen, 19 pond, is mijn favoriet. Zoals zij zwaait van de duikplank. Zwaaien is altijd leuk voor de mensen.
Het enigszins verwaarloosde kapsel verstopt in een soort ruime badmuts, met een strik onderin de nek. Teenslippers maken dit luchtig ensemble helemaal af.
Misschien herken ik wel gewoon iets van mijzelf in Ellen. Ik zwaai tenslotte ook graag naar de mensen.

In 6 weken kunt u nú spelenderwijs slank worden!
Dat is tenminste wat. Daar heb je iets aan. Vooral spelenderwijs maakt het toch net een stukje gezelliger.

Hiervoor was het duidelijk anders. Helene dacht dat er voor haar geen oplossing was. Gerda vond zichzelf een lelijke schepseltje. Maar nu moet u eens opletten hoe ik veranderd ben, roept zij ons toe. Ja, kijk ook maar eens naar Ellen. Dezelfde vrouw, slanker, mooier, stralend en gelukkig. Barbara worstelde lange tijd met zichzelf en daardoor was ze regelmatig depressief. Kijk nu eens naar haar fysieke presentatie en hoor haar stem.

Deze topcursus ” Hoe u mooier, slanker, en succesrijker wordt….” komt uit de stal van Reina Christina. Geen idee wie of wat zij is. Het blad Family, uitgave november 1966, waar ik deze advertentie tegenkwam was een cadeautje van de buurvrouw. Leuk hoor!

Ook toen al was er een verband tussen schoonheid en succesvol zijn. Mooie mensen vinden makkelijker een baan en verdienen meer. Alhoewel dat niet per definitie geldt voor mooie vrouwen. Onbewust denkt men namelijk vaak dat schoonheid en slim zijn niet samen kan gaan.

Maar daar trekt Mevrouw R. zich lekker niets van aan.

Schrijf een reactie

*