Mevrouw R’s Stylinglessen: Maak de wereld mooier en begin met jezelf

Leger des Heils Reshare Store Den Haag en Mevrouw R. presenteren:

MevrouwR:Reshare:Workshop1

Ben je op zoek naar een eigen look? Houd je van vintage kleding maar vind je het moeilijk dit te combineren? Ben je prijsbewust? Zoek je graag producten uit op basis van duurzaamheid? Wil je graag een kleine bijdrage leveren aan een sociaal project?

Dan is deze workshop beslist iets voor jou. Nog leuker om te doen met je vrienden of familie. En gezien het assortiment van de Leger des Heils Reshare Store is er voor alle leeftijden zeker iets moois te vinden.

Ga mee op zoek naar authentieke stukken van hoge kwaliteit die je perfect kunt combineren met jouw eigentijdse kleding.

Mevrouw R’s Stylinglessen, vinden gedurende de maand september 2015 exclusief plaats in de Leger des Heils Reshare Store aan de Paviljoensgracht 35 te Den Haag.

Jouw persoonlijke wensen vormen de uitgangspunten om binnen het verrassende aanbod van Reshare te zoeken naar frisse en moderne tweedehandskleding waarin jij je goed voelt. Mevrouw R. geeft advies en ziet alles wat je zelf nog niet ziet.

Er is koffie/thee en iets lekkers aanwezig.

Vol inspiratie keer je huiswaarts. De gevonden kledingstukken kun je vervolgens met flair met je eigen garderobe combineren.

Aanvang 13.00 uur. Kosten.€ 35,00 p.p. Groepen vanaf vier personen 10% korting. Aanschaf kleding voor eigen rekening.

Vrijdag 11 september 2015
Zaterdag 12 september 2015
Zaterdag 19 september 2015
Zaterdag 26 september 2015

Opgeven of extra info via mail@mevrouw-r.nl of bel 06-10302358

Mevrouw R. is de eerste professionele Nederlandse mode en interieur-stylist gespecialiseerd in het adviseren van aankopen, gevonden in het tweedehands-scharrelcircuit.

MevrouwR:Reshare:Workshop3

 

Schrijf een reactie

*