Mevrouw R. op kunstmanifestatie KunstiGoed Emmen

Gisteren was ik exposant op de kunstmanifestatie KunstiGoed in kringloopwinkel Het Goed in Emmen. Als een vis in het water mocht ik mijn serie Gevonden Kunst op de allerbest denkbare plek presenteren. Alles was uitstekend geregeld. De medewerkers van de winkel waren enorm gastvrij en behulpzaam. De bezoekers waren geïnteresserd en ik heb hele leuke gesprekken mogen voeren over persoonlijke herinneringen en esthetische normen.

Naast vaste klanten van Het Goed waren er ook bezoekers die speciaal voor de kunstmarkt kwamen. Mocht er ooit een baantje vrijkomen waar ik als kunstenaar aan de kringloopwinkel gekoppeld kan worden dan houd ik mij aanbevolen. Ik heb met volle teugen genoten!

Het allermooiste vond ik dat het kringloopleven gewoon doorging. Dus bezoekers liepen met blauwe kapstokken, rollen behang en tweedehands jurken langs de kunst. De stoel waarop ik zat werd verkocht en sterke jongens sjouwden midden tussen de kunstenaars met tafels en bedden. Dit is precies zoals ik vind dat kunst moet zijn: midden in het echte leven en voor iedereen. Dus op naar volgend jaar!

Speciale dank gaat uit naar alle medewerkers van Het Goed Emmen en de voortreffelijke organisatoren: Alida, Heide en Annie. Het was een feest.

Schrijf een reactie

*