Geplakt op een zwoele zomeravond

Een prachtige autobelettering is een rijdend visitekaartje

Als afsluiter van het tweede seizoen Onuitputtelijk Rariteiten Weblog deze knaller!

Het wagenpark van Mevrouw R. is vanaf gisteren voorzien van een professionele op maat gemaakte sticker. Vader & Zn. van de plakkers-firma En Hop ’t Plakt! leverden goed werk. Zonder bubbels en scheurtjes, glad als een ijsbaantje. Zie op de foto het verbluffende resultaat.
En wat een mooi ontwerp om mee rond te rijden. De twee roze bandjes zijn afkomstig van de achtergrond van het weblog. De gekleurde letters zijn met de hand geknipt door Mevrouw R. en omgezet naar digitale print.

Een fraaie autobelettering versterkt het imago van het bedrijf en is een rijdend visitekaartje voor Mevrouw R. Vanaf nu kunt u dus telkens zwaaien en claxonneren naar Mevrouw R. Dat is altijd leuk voor haar en kost geen geld.

Speciaal voor deze zomer heeft Mevrouw R. een wedstrijd uitgeschreven. De opdracht is simpel:

Fotografeer de nieuwe auto met belettering van Mevrouw R. op locatie. Stuur deze foto naar mail@mevrouw-r.nl en geef de locatie aan waar u de auto heeft gezien. Tot 1 september 2013 kunt u insturen. U mag ook een tekening maken wanneer fotograferen niet lukt.

Onder de inzenders verloot ik één workshop Stylinglessen voor Kringloopgeluk. In de kringloopwinkel naar uw keuze.

Dank voor uw reacties tijdens het tweede seizoen. Graag zie ik u weer terug na de zomer. Met ook dan vast weer nieuwe ontwikkelingen in en om het Onuitputtelijk Rariteitenkabinet.

Tot die tijd ben ik even weg. Ik ga een beetje nadenken, rondscharrelen, op rariteitenjacht en gewoon even wat anders doen.

Reacties

  1. eline schrijft:

    een voddenwagen lijkt me passender…of hangt er nog iets achter de auto?

Schrijf een reactie

*